Caprese Burger
Een onwijs smaakvolle burger die je de rest van de zomer zal nablijven. Let dan ook op dat je hem niet te vaak eet. Deze Juicy en rijke burger is tender, goed van smaak en eigenlijk niet zo mega ongezond. Een winnaar in ons boekje.
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
-
500gr Rundergehakt
Overige Ingrediënten:
- 1 ei
- 3 el paneermeel
- 1.5 tl Italiaanse kruiden
- 2 tros tomaten
- 2 mozzarella
- rucola
- 4 ciabatta broodjes
- pijnboompitten
- balsamico créme
- braadboter
- Bak de broodjes af zoals aangegeven op de verpakking
- Meng het gehakt met het ei, paneermeel, Italiaanse kruiden en een beetje peper en zout.
- Vorm hier 4 burgers van circa 1,5cm dik van. Tip: gebruik een burgerpers! Zo krijg je burgers met een mooie vorm.
- Verhit een beetje braadboter in een pan en bak de burgers hierin gaar.
- Snijd ondertussen de mozzarella en tomaten in plakjes, halveer de broodjes en rooster de pijnboompitjes in een pan.
- Beleg de broodjes met een klein handje rucola, een burger, plakjes mozzarella, wat plakjes tomaat.
- Besprenkel de broodjes met een beetje balsamico créme.
- Bestrooi het broodje met pijnboompitjes.
- Tijd om te genieten! Enjoy.
Vlees dat jij nodig hebt, binnen no-time thuisbezorgd!