Caprese burger

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
-
500gr Rundergehakt
Overige Ingrediënten:
- 1 ei
- 3 el paneermeel
- 1.5 tl Italiaanse kruiden
- 2 tros tomaten
- 2 mozzarella
- rucola
- 4 ciabatta broodjes
- pijnboompitten
- balsamico créme
- braadboter
- Bak de broodjes af zoals aangegeven op de verpakking
- Meng het gehakt met het ei, paneermeel, Italiaanse kruiden en een beetje peper en zout.
- Vorm hier 4 burgers van circa 1,5cm dik van. Tip: gebruik een burgerpers! Zo krijg je burgers met een mooie vorm.
- Verhit een beetje braadboter in een pan en bak de burgers hierin gaar.
- Snijd ondertussen de mozzarella en tomaten in plakjes, halveer de broodjes en rooster de pijnboompitjes in een pan.
- Beleg de broodjes met een klein handje rucola, een burger, plakjes mozzarella, wat plakjes tomaat.
- Besprenkel de broodjes met een beetje balsamico créme.
- Bestrooi het broodje met pijnboompitjes.
- Tijd om te genieten! Enjoy.