Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Klantbeoordeling

4.8/5 - 530 reviews - 98% beveelt ons aan

vandaag besteld, volgende werkdag in huis*

Gratis verzending vanaf 75,-

Gekoelde levering in nederland en belgië

Carpaccio Sandwich met Zelfgemaakt Deeg

Recepten 3 minuten leestijd 02 april 2024
Met een zelfgemaakt deeg als basis, is dit recept een echte smaaksensatie. Met de toevoeging van klassieke carpaccio - dun gesneden rundvlees, verse rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise - wordt elke hap een onvergetelijke ervaring.
Carpaccio Sandwich met Zelfgemaakt Deeg

🍽️ 2 personen - ⏰ 2 uur

Ingrediënten die jij nodig hebt:

Voor de vulling:

  • 3 porties carpaccio
  • 85g rucola
  • 1 el pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas
  • Truffelmayonaise
  • Vers gemalen peper

Voor het deeg:

  • 1 el honing
  • 7g gist
  • 250ml warm water
  • 325g bloem
  • 1 tl zout
  • 1 el olijfolie + extra voor het invetten van de kom

Bereidingswijze:

  • Haal 3 porties carpaccio uit de vriezer en laat even ontdooien.
  • Verwarm de oven voor op 220°C. Heb je een pizzasteen? Verwarm deze dan mee in de oven. Heb je die niet? Leg dan een bakplaat ondersteboven in de oven tijdens het voorverwarmen.
  • We beginnen met het maken van het deeg. Meng hiervoor warm water met gist en honing in een grote kom. Laat 5 minuten staan.
  • Voeg het bloem, de olijfolie en het zout toe aan de kom en kneed dit goed door het geheel heen. Doe dit tot het deeg zacht en glad is, dit zal ongeveeer 10-15 minuten duren.
  • Is het deeg nog te plakkerig? Voeg dan nog wat bloem toe.
  • Voeg olijfolie toe aan een andere kom om deze in te vetten en voeg hier het deeg aan toe. Dek dit af en laat op kamertemperatuur rijzen. Na ongeveer 1 uur zal het deeg verdubbeld zijn.
  • Bestrooi het werkblad met wat bloem en verdeel het deeg in 2 stukken. Rol tot een bol en laat afgedekt nog 30 minuten rusten.
  • Leg een vel bakpapier klaar en bestrooi deze met wat bloem. Rol de bol deeg uit tot de gewenste dikte. Besprenkel de helft met wat olijfolie en vouw dan het deeg dubbel. Herhaal dit met de tweede bol.
  • Leg het deeg op de pizzasteen of omgekeerde bakplaat en bak voor 10-15 minuten.
  • Laat de bollen hierna iets afkoelen en vouw ze open, dit is nu makkelijk door de gebruikte olijfolie.
  • Smeer de binnenkant in met truffelmayonaise en leg hier wat rucola bovenop.
  • Verdeel de carpaccio erover en bestrooi met wat versgemalen peper.
  • Maak de sandwich af met geraspte Parmezaanse kaas en wat pijnboompitjes.
  • Genieten! 🤩

Met een zelfgemaakt deeg als basis, is dit recept een echte smaaksensatie. Met de toevoeging van klassieke carpaccio - dun gesneden rundvlees, verse rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise - wordt elke hap een onvergetelijke ervaring.

Dit recept is gemaakt voor MeatDiscounter door @koken_metliefde.

 

Inslaan: Carpaccio tegen voordeelprijzen!

Ontdek onze voordelige rundvlees carpaccio, perfect voor elk feestelijk samenzijn of een heerlijk diner thuis. Voor onze voordeelprijs ontvang je maar liefst 10 porties van dit bestseller product. Met onze carpaccio geniet je van heerlijk rundvlees voor de beste prijs. Deze aanbieding biedt niet alleen geweldige smaak, maar ook uitstekende waarde voor je geld. Onze rundvlees carpaccio is eenvoudig te bereiden en laat je gasten versteld staan van de smaak. Of het nu gaat om een feestelijk buffet of een gezellig diner, deze carpaccio is een gegarandeerde hit. Bestel nu en laat je verrassen door de heerlijke smaak van onze voordelige rundvlees carpaccio. Wacht niet langer en trakteer jezelf op een culinair genot zonder het budget te overschrijden.