Gegrilde Kip met Frisse Salade
Super smaakvolle kipfilet gegrilld met kruiden om de smaak te versterken. Maak het gerecht af met een heerlijke salade, serveer met wat krieltjes en jouw gerecht staat. Eetsmakelijk!
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
- 2 Kipfilets (klik hier)
- 1 teentje knoflook
- Gedroogde rozemarijn
- Gedroogde oregano
- Olijfolie
- Citroensap
- Olijfolie
Ingrediënten voor de salade:
- 1 courgette
- 2 tomaten
- 100g feta
- 1 rode ui
Bereidingswijze:
- Verhit de pan op middelhoog vuur. Voeg een scheut olijfolie toe. Pers de knoflook en fruit deze in de pan.
- Je kan de gehele kipfilet toevoegen, of hem even doormidden snijden. Bestrooi de kipfilet met de gedroogde rozemarijn en oregano.
- Bak de kipfilets tot mooi goudbruin.
- Snijd de courgette in blokjes.
- Verhit een pan op middelhoog vuur. Voeg een scheutje olijfolie toe en bak hierin de courgette.
- Snijd ondertussen de tomaat, feta en de rode ui in blokjes.
- Snijd de tomaat en ui en meng dit met de feta en courgette.
- Plaats op het bord met de gebakken kipfilets. Besprenkel met wat citroensap.
- Serveer er eventueel nog wat krieltjes bij.
Vlees dat jij nodig hebt, binnen no-time thuisbezorgd!