Gegrilde kip met salade

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
- 2 Kipfilets (klik hier)
- 1 teentje knoflook
- Gedroogde rozemarijn
- Gedroogde oregano
- Olijfolie
- Citroensap
- Olijfolie
Ingrediënten voor de salade:
- 1 courgette
- 2 tomaten
- 100g feta
- 1 rode ui
Bereidingswijze:
- Verhit de pan op middelhoog vuur. Voeg een scheut olijfolie toe. Pers de knoflook en fruit deze in de pan.
- Je kan de gehele kipfilet toevoegen, of hem even doormidden snijden. Bestrooi de kipfilet met de gedroogde rozemarijn en oregano.
- Bak de kipfilets tot mooi goudbruin.
- Snijd de courgette in blokjes.
- Verhit een pan op middelhoog vuur. Voeg een scheutje olijfolie toe en bak hierin de courgette.
- Snijd ondertussen de tomaat, feta en de rode ui in blokjes.
- Snijd de tomaat en ui en meng dit met de feta en courgette.
- Plaats op het bord met de gebakken kipfilets. Besprenkel met wat citroensap.
- Serveer er eventueel nog wat krieltjes bij.