Ribeye Roast
🍽️ 3-4 personen - ⏰ 60 min
Ingrediënten die jij nodig hebt voor dit recept:
Bereiding Ribeye:
- 1 Ribeye Heel-Namibië - ca. 1,7KG
- Dry Rub naar keuze
- Rozemarijn takjes
- Zelfgemaakte kruidenboter
- Braadboter
Benodigde matrialen:
- Aluminiumfolie
- Gietijzeren pan
Bereidingswijze:
- Leg de Ribeye minimaal 36 uur van tevoren in de koelkast om te laten ontdooien.
- Bestrooi de Ribeye met de dry rub en wikkel hem in aluminiumfolie. Laat een nacht in de koelkast rusten.
- Haal de Ribeye uit de koelkast en verhit je barbecue naar 120 graden met indirecte hitte.
- Gaar de Ribeye tot een kerntemperatuur van 47 graden.
- Haal het vlees van de barbecue en laat het rusten in aluminiumfolie.
- Verhit de barbecue nu naar 250 graden en laat de gietijzeren pan mee opwarmen.
- Doe braadboter in de pan met verse takjes rozemarijn en plaats de Ribeye erin.
- Braad aan tot de Ribeye een mooie korst heeft en een kerntemperatuur van 53 graden bereikt.
- Laat de Ribeye opnieuw rusten in aluminiumfolie en snijd hem aan.
- Serveer met zelfgemaakte kruidenboter.
- Eet smakelijk! 😍
Probeer onze heerlijke Ribeye van de barbecue! Met zijn perfecte vetmarmering onderscheidt deze Ribeye zich, elke hap barst van smaak. Bereid hem op de grill met je favoriete rub, verse rozemarijn en boter voor een geweldige smaak.
Dit recept is gemaakt voor MeatDiscounter door @flame_on_bbq
Ribeye Heel Namibië: mals en rijk aan smaak!
Ontdek de voordelige en malse Ribeye van MeatDiscounter! Onze Ribeye, afkomstig van de rib van het rund, staat bekend om zijn perfecte balans tussen vlees en vet, wat zorgt voor een onweerstaanbare smaak. Perfect voor het snijden van steaks of om in zijn geheel te bereiden in de oven of op de BBQ. Geniet van topkwaliteit vlees tegen een betaalbare prijs!