product image

select caret down

Custom Event Setup

×

Click on the elements you want to track as custom events. Selected elements will appear in the list below.

Selected Elements (0)
    Left Terugkeren naar winkel
    Besteloverzicht

    Je winkelwagen is leeg

    Klantbeoordeling

    4.8/5 - 1244 reviews - 98% beveelt ons aan

    vandaag besteld, volgende werkdag in huis*

    Gratis verzending vanaf €60!

    Gekoelde levering in nederland en belgië

    T-bone met Chimichurri

    Recepten 2 minuten leestijd 12 juni 2024
    De T-bone is een leuke uitdaging voor elke grillmaster en bovendien ontzettend lekker! Dit smaakvolle T-bone recept combineert onze malse T-bone met een heerlijke, zelfgemaakte chimichurri voor een extra bite. De frisse, pittige saus brengt de smaken van de T-bone perfect in balans en zorgt voor een echte smaakexplosie!
    T-bone met Chimichurri

    🍽️ 3 personen - ⏰  40 min 

    Ingrediënten die jij nodig hebt voor dit recept:

    Bereiding T-bone:

    Ingrediënten voor de chimichurrie:

    • 1 rode ui
    • 1 rode peper (voor extra pit gebruik je ook de pitjes, laat deze eruit voor minder pit)
    • Flinke hand verse (platte) Peterselie
    • Flinke hand verse Oregano
    • 1 theelepel gedroogde Oregano
    • Geperst teentje knoflook
    • 1 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 1 theelepel versgemalen zeezout
    • 2 eetlepels Rode wijnazijn
    • 5 á 6 eetlepels extra vierge olijfolie

    Bereidingswijze:

      • Leg de T-bone minimaal 24 uur van tevoren in de koelkast om te laten ontdooien. 
      • Laat de T-bone op kamertemperatuur komen gedurende kwartier en bestrooi alvast met grof zeezout.
      • Steek de barbecue aan en verhit tot 250 graden met directe hitte. Verwarm ook het gietijzeren rooster.
      • Maak alvast de chimichurri:

      • Snijd de peterselie, oregano, rode ui en rode peper fijn en pers de knoflook.
      • Meng alles in een kommetje samen met zwarte peper, zeezout, rode wijnazijn en extra vierge olijfolie.
      • Smeer een klein laagje olijfolie over de T-bone heen.
      • Leg de T-bone op de barbecue.
      • Grill de T-bone per kant 4 à 5 minuten. Haal het vlees van de barbecue bij een kerntemperatuur van 50 graden.
      • Wanneer je de T-bone van de barbecue hebt gehaald, bestrooi hem dan met wat verse peper en laat 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
      • Serveer de T-bone met de zelfgemaakte chimichurri.
      • Eet smakelijk 😍

    De T-bone is een leuke uitdaging voor elke grillmaster en bovendien ontzettend lekker! Dit smaakvolle recept combineert onze malse T-bone met een heerlijke, zelfgemaakte chimichurri voor een extra bite. De frisse, pittige saus brengt de smaken van de T-bone perfect in balans en zorgt voor een echte smaakexplosie!

    Dit recept is gemaakt voor MeatDiscounter door @flame_on_bbq

    T-bone: Twee malse stukken vlees in één!

    Ontdek de heerlijke T-Bone steak van MeatDiscounter! Dit stuk vlees combineert malse ossenhaas en sappige entrecote, perfect voor elke vleesliefhebber. Bij MeatDiscounter bieden we hoogwaardige T-Bone steaks tegen scherpe prijzen, zodat je kunt genieten van lekker vlees zonder hoge kosten dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bestel jouw T-Bone steak vandaag nog bij MeatDiscounter en proef het verschil. Meer smaak voor minder geld!