Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Klantbeoordeling

4.8/5 - 881 reviews - 98% beveelt ons aan

vandaag besteld, volgende werkdag in huis*

Gratis verzending vanaf €100,-

Gekoelde levering in nederland en belgië

T-bone met Chimichurri

Recepten 2 minuten leestijd 12 juni 2024
De T-bone is een leuke uitdaging voor elke grillmaster en bovendien ontzettend lekker! Dit smaakvolle T-bone recept combineert onze malse T-bone met een heerlijke, zelfgemaakte chimichurri voor een extra bite. De frisse, pittige saus brengt de smaken van de T-bone perfect in balans en zorgt voor een echte smaakexplosie!
T-bone met Chimichurri

🍽️ 3 personen - ⏰  40 min 

Ingrediënten die jij nodig hebt voor dit recept:

Bereiding T-bone:

Ingrediënten voor de chimichurrie:

  • 1 rode ui
  • 1 rode peper (voor extra pit gebruik je ook de pitjes, laat deze eruit voor minder pit)
  • Flinke hand verse (platte) Peterselie
  • Flinke hand verse Oregano
  • 1 theelepel gedroogde Oregano
  • Geperst teentje knoflook
  • 1 theelepel versgemalen zwarte peper
  • 1 theelepel versgemalen zeezout
  • 2 eetlepels Rode wijnazijn
  • 5 á 6 eetlepels extra vierge olijfolie

Bereidingswijze:

    • Leg de T-bone minimaal 24 uur van tevoren in de koelkast om te laten ontdooien. 
    • Laat de T-bone op kamertemperatuur komen gedurende kwartier en bestrooi alvast met grof zeezout.
    • Steek de barbecue aan en verhit tot 250 graden met directe hitte. Verwarm ook het gietijzeren rooster.
    • Maak alvast de chimichurri:

    • Snijd de peterselie, oregano, rode ui en rode peper fijn en pers de knoflook.
    • Meng alles in een kommetje samen met zwarte peper, zeezout, rode wijnazijn en extra vierge olijfolie.
    • Smeer een klein laagje olijfolie over de T-bone heen.
    • Leg de T-bone op de barbecue.
    • Grill de T-bone per kant 4 à 5 minuten. Haal het vlees van de barbecue bij een kerntemperatuur van 50 graden.
    • Wanneer je de T-bone van de barbecue hebt gehaald, bestrooi hem dan met wat verse peper en laat 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
    • Serveer de T-bone met de zelfgemaakte chimichurri.
    • Eet smakelijk 😍

De T-bone is een leuke uitdaging voor elke grillmaster en bovendien ontzettend lekker! Dit smaakvolle recept combineert onze malse T-bone met een heerlijke, zelfgemaakte chimichurri voor een extra bite. De frisse, pittige saus brengt de smaken van de T-bone perfect in balans en zorgt voor een echte smaakexplosie!

Dit recept is gemaakt voor MeatDiscounter door @flame_on_bbq

T-bone: Twee malse stukken vlees in één!

Ontdek de heerlijke T-Bone steak van MeatDiscounter! Dit stuk vlees combineert malse ossenhaas en sappige entrecote, perfect voor elke vleesliefhebber. Bij MeatDiscounter bieden we hoogwaardige T-Bone steaks tegen scherpe prijzen, zodat je kunt genieten van lekker vlees zonder hoge kosten dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bestel jouw T-Bone steak vandaag nog bij MeatDiscounter en proef het verschil. Meer smaak voor minder geld!