T-Bone Steak met Piccalilly
🍽️ 2 personen - ⏰ 30 minuten
Ingrediënten die jij nodig hebt:
- 1 T-Bone à 500g
- 1 tl rozemarijn
- 1 tl grof zout
- 1 tl verse peper
- Klontje boter
- Piccalillly (optioneel, als bijgerecht)
Bereidingswijze:
- Leg de T-Bone minstens 36 uur van tevoren in de koelkast om te laten ontdooien.
- Haal de T-Bone 30 minuten voor het bereiden uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
- Meng rozemarijn, grof zout en verse peper in een kommetje.
- Verhit de grillpan of barbecue tot die goed heet is.
- Bestrooi de T-Bone aan beide kanten royaal met het kruidenmengsel.
- Leg de T-Bone op de hete grillpan of barbecue en grill hem aan beide kanten volgens de gewenste bereidingsgraad (ca. 3-4 minuten voor medium-rare). Zorg dat de T-Bone een kerntemperatuur van ca. 52˚C bereikt.
- Voeg halverwege het grillen een klontje boter toe bovenop de T-Bone, voor extra smaak en sappigheid.
- Haal de T-Bone van de grill en laat hem enkele minuten rusten, afgedekt met aluminiumfolie.
- Optioneel: Serveer de T-Bone met een lepel piccalilly naast het gerecht voor een extra bite.
- Eet smakelijk 😍
Een sappige T-Bone met dit eenvoudige recept! Bij MeatDiscounter geloven we in het aanbieden van goed vlees tegen discountprijzen. Met slechts een paar eenvoudige stappen en ingrediënten tover je binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel waar iedereen van zal genieten. Laat je inspireren en geniet van deze heerlijke en betaalbare T-Bone!
Dit recept is gemaakt voor MeatDiscounter door @the_cooking_mommy
Topper van de grill: ontdek onze T-Bone!
Ontdek deze mooie steak: de T-Bone, bij MeatDiscounter! Onze T-Bone is een ideaal stuk vlees voor op de BBQ of in de pan. De T-Bone heeft niet veel nodig. Met een beetje zout en peper en eventueel een saus naar keuze, heb jij al een topgerecht op tafel staan. Het is een ideale keuze voor elke gelegenheid. Bestel vandaag nog bij MeatDiscounter en geniet van de smaken van onze T-Bone!