Custom Event Setup

×

Click on the elements you want to track as custom events. Selected elements will appear in the list below.

Selected Elements (0)
    Left Terugkeren naar winkel
    Besteloverzicht

    Je winkelwagen is leeg

    Klantbeoordeling

    4.8/5 - 1244 reviews - 98% beveelt ons aan

    vandaag besteld, volgende werkdag in huis*

    Gratis verzending vanaf €60!

    Gekoelde levering in nederland en belgië

    Tagliata di manzo met krokant gebakken gnocchi

    Recepten 2 minuten leestijd 27 mei 2025

    Zin in iets speciaals zonder uren in de keuken te staan? Deze lauwwarme salade met krokante gnocchi, malse kogelbiefstuk, verse rucola en een pittige pesto is een verrassend eenvoudig gerecht boordevol smaak. In 40 minuten zet je een stijlvolle en voedzame maaltijd op tafel, perfect voor een doordeweekse traktatie of een ontspannen weekenddiner.

    Tagliata di manzo met krokant gebakken gnocchi

    🍽️ 2 personen - ⏰ 40 minuten

    Ingrediënten die jij nodig hebt:

    • 2 Kogelbiefstukken
    • 100gr Rucola
    • Stuk Parmigaino Reggiano
    • 15gr Verse basilcum
    • 500gr Gnocchi
    • 250gr Cherry pruimtomaatjes
    • Balsamico azijn
    • Extra virgin olijfolie
    • 2el Pesto all''arrabiatta

    Bereidingswijze:

    • Haal de biefstuk uit de verpakking en bestrooi met peper en zout.
    • Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en zet opzij.
    • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de gnocchi in ca 10 min.
    • krokant en gaar. Doe er bij de laatste minuut 2 el pesto doorheen en bak even mee.
    • Bak de biefstukken met wat olijfolie ca 3 min per kant en laat nog 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
    • Meng 1 el balsamicoazijn met 1 el olijfolie in een grote saladekom en meng hier de rucola, de gnocchi en de grof gehakte basilicum doorheen.
    • Snijd de biefstukken in plakken en leg op de salade.
    • Rasp naar smaak wat Parmigiano Reggiano over de salade en strooi er nog wat pijnboompitten overheen. 

    Dit recept is gemaakt voor MeatDiscounter door @alisonkookt