Custom Event Setup

×

Click on the elements you want to track as custom events. Selected elements will appear in the list below.

Selected Elements (0)
    Left Terugkeren naar winkel
    Besteloverzicht

    Je winkelwagen is leeg

    Klantbeoordeling

    4.8/5 - 1244 reviews - 98% beveelt ons aan

    vandaag besteld, volgende werkdag in huis*

    Gratis verzending vanaf €60!

    Gekoelde levering in nederland en belgië

    Varkensschnitzel met Bietenstampot

    Recepten 1 minuten leestijd 12 juni 2024
    Op zoek naar een originele AVG? Probeer dan dit heerlijke en voedzame recept met varkensschnitzel, bietenstamppot en champignons! Deze unieke combinatie van knapperige schnitzel, romige bietenstamppot en perfect gebakken champignons zal zeker in de smaak vallen.
    Afbeelding Varkensschnitzel met bietenstampot

    🍽️  2-3 personen - ⏰  40 min 

    Ingrediënten die jij nodig hebt voor dit recept:

    Bereiding Varkensschnitzel:

    Voor de bietenstampot:

    • 400 g gekookte bietjes
    • 75 g gerookte magere spekjes
    • 2 kleine sjalotjes
    • 2 el dragon
    • 100 ml crème fraîche light
    • Zout
    • Versgemalen peper
    • 1 kg kruimige aardappels
    • 75 ml melk
    • 1 el olijfolie
    • 125 g kastanjechampignons

    Bereidingswijze:

    • Leg de Varkensschnitzel minimaal 24 uur van tevoren in de koelkast om te laten ontdooien.
    • Doe een eetlepel roomboter in de pan.
    • Bak de spekblokjes in de pan uit.
    • Voeg de sjalot toe en bak mee.
    • Voeg de bietjes, dragon en crème fraîche toe aan de pan en roer goed door.
    • Laat dit mengsel op zacht vuur warm worden.
    • Kook de aardappelen in circa 20 minuten gaar.
    • Stamp de aardappelen fijn tot puree en voeg wat melk en boter toe.
    • Roer het bietenmengsel door de aardappelpuree.
    • Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de champignons in circa 5 minuten bruin.
    • Breng de champignons op smaak met zout en peper.
    • Verhit een andere koekenpan met boter en bak de schnitzel op medium vuur 2 à 3 minuten per kant.
    • Schep de bietenstamppot op de borden en verdeel de champignons erover.
    • Serveer met de knapperige varkensschnitzel.
    • Eet smakelijk! 😍

      Op zoek naar een originele AVG? Probeer dan dit heerlijke en voedzame recept met varkensschnitzel, bietenstamppot en champignons! Deze unieke combinatie van knapperige schnitzel, romige bietenstamppot en perfect gebakken champignons zal zeker in de smaak vallen.

      Dit recept is gemaakt voor MeatDiscounter door @missbaksels

      Varkensschnitzel: extra knapperig en voordelig!

      Ontdek de knapperige Varkensschnitzel van MeatDiscounter! Bij ons krijg je topkwaliteit vlees voor een extra voordelige prijs. Onze Varkensschnitzels zijn heerlijk mals en knapperig, ideaal voor een voordelige maar smaakvolle maaltijd. Met een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding zorgen wij ervoor dat je altijd het beste krijgt voor je geld. Probeer onze Varkensschnitzel vandaag nog en ervaar het verschil!