Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Klantbeoordeling

4.8/5 - 1102 reviews - 98% beveelt ons aan

vandaag besteld, volgende werkdag in huis*

Gratis verzending vanaf €125,-

Gekoelde levering in nederland en belgië

Patatje stoofvlees

Recepten 2 minuten leestijd 10 januari 2025
Dit is echt comfort food op z'n best. Wie kan er nu nee zeggen tegen knapperige patatjes met zacht gestoofd vlees? Wij in ieder geval niet! Hoewel het wat tijd kost, levert het een heerlijke maaltijd op. Met onze malse sucadelappen krijg je extra smaak en malsheid. Bak de patatjes mooi knapperig, breng het vlees goed op smaak, en je hebt een heerlijk patatje stoofvlees!
Patatje stoofvlees

🍽️ 4 personen - ⏰  30 min 

Ingrediënten die jij nodig hebt voor dit recept:

Bereiding:

  • 1kg sukade
  • 1 grote zoete puntpaprika
  • 3 sjalotten
  • 150g geschrapte worteltjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 200 ml water
  • 1 blokje runderbouillon
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 el aceto balsamico
  • 1 flinke scheut Worcester-shire saus
  • 1 el mosterd
  • 2 el appelstroop
  • 3 plakken ontbijtkoek
  • Zak patat naar keuze
  • Komkommers
  • Peper en zout naar smaak
  • Eventueel wat platte peterselie voor de garnering

Bereidingswijze:

  • Leg de sukade minimaal 36 uur van tevoren in de koelkast om te laten ontdooien. 
  • Snijd de knoflook, sjalotten, worteltjes en puntpaprika in stukken.
  • Snijd de sucade in plakken en kruid deze rondom met peper en zout. Bestrijk het vlees met mosterd.
  • Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de groenten tot ze licht gebruind zijn. Doe ze daarna over in een slowcooker of ovenschaal.
  • Leg de sucade bovenop de groenten in de slowcooker of ovenschaal.
  • Voeg 200 ml water toe en verkruimel het bouillonblokje boven het vlees.
  • Voeg de appelstroop, aceto balsamico, Worcester-shire saus en de laurierblaadjes toe. Dek af met de verkruimelde ontbijtkoek.
  • Als je een slowcooker gebruikt, zet deze dan op de laagste stand en laat het gerecht 8 uur garen. Roer na 8 uur even door.
  • Als je een oven gebruikt, zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven op 160°C en laat het gerecht 2,5 tot 3 uur langzaam garen, of totdat het vlees zacht en gaar is. Roer het gerecht af en toe door en voeg indien nodig extra water toe.
  • Bak de patat in de airfryer volgens de instructies en snijd de komkommers in plakjes.
  • Serveer het gerecht met de patat en komkommers.
  • Eet smakelijk! 😍

Dit is echt comfort food op z'n best. Wie kan er nu nee zeggen tegen knapperige patatjes met zacht gestoofd vlees? Wij in ieder geval niet! Hoewel het wat tijd kost, levert het een heerlijke maaltijd op. Met onze malse sukadelappen krijg je extra smaak en malsheid. Bak de patatjes mooi knapperig, breng het vlees goed op smaak, en je hebt een heerlijk patatje stoofvlees!

Dit recept is gemaakt voor MeatDiscounter door @alisonkookt

Onze sukade: veel smaak, erg goedkoop!

Onze sucade bij Meatdiscounter biedt niet alleen veel smaak, maar ook een geweldige prijs-kwaliteitverhouding! Deze smakelijke en malse stukken vlees zijn ideaal voor het bereiden van stoofschotels en andere hartige gerechten. Onze sucade is zorgvuldig geselecteerd om een rijke smaak en zachte textuur te garanderen, en dat alles tegen een scherpe prijs. Of je nu een gezellige maaltijd voor je gezin bereidt of een speciale gelegenheid viert, onze sucade zorgt voor een heerlijke ervaring zonder je budget te overschrijden. Ontdek het gemak en de smaak van onze voordelige sucade en geniet van kwalitatief hoogstaand vlees voor een betaalbare prijs.