Tagliatelle met Ossenhaas Tournedos
🍽️ 2 personen - ⏰ 25 minuten
Ingrediënten die jij nodig hebt:
- 2 ossenhaas tournedos à 175g
- 250g volkoren tagliatelle
- 1 courgette
- 75g rucola
- 50g Parmezaanse kaas
- 2 el olijfolie
- 1 el roomboter
- Peper en zout
Bereidingswijze:
- Ontdooi de ossenhaas tournedos in de koelkast de avond van tevoren.
- Kook de volkoren tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verhit de olijfolie met de roomboter in een koekenpan, tot het schuim van de roomboter wegtrekt.
- Bak de ossenhaas tournedos in de pan op hoog vuur op elke zijde ongeveer 1-2 minuten. Draai het vuur lager en bak het vlees vervolgens nog 2 minuten.
- Haal het vlees uit de pan, wikkel het in aluminiumfolie en laat even rusten.
- Snijd de courgette in plakjes en bak in het overgebleven bakvet voor ongeveer 3 minuten. Breng om smaak met peper en zout.
- Roer de laatste minuut de rucola erdoorheen en bak even mee.
- Giet de tagliatelle af en schep het courgettemensel erdoor.
- Snijd het vlees in plakjes en bestrooi het met wat zout en peper.
- Verdeel de tagliatelle op de borden en bestrooi de Parmezaanse kaas. Leg de plakken vlees erop en je bent klaar!
- Echt smullen dit gerecht, geniet ervan! 😋
Een recept met de malse ossenhaas tournedos. Lekker snel klaar, dus perfect om na een lange dag werken op tafel te zetten. Hier krijg je geen spijt van; het vlees smelt op je tong!
Dit recept is gemaakt voor MeatDiscounter door @alisonkookt.
Ga aan de slag met een hele ossenhaas!
Heb jij er wel eens van gedroomd om een hele ossenhaas te bereiden? Wij wel namelijk! Maak jouw droom waar en bekijk onze overheerlijke maar voordelige OSSENHAAS HEEL ARGENTINIË - CA. 1,4KG